Taas sen sai kokea – kasvuyritykset rakastavat NetSuitea

Huoltoasemalla kahvilla tässä… kirjoittelen tuntemuksia “katastrofidemosta” johon äsken varoittamatta jouduin. Oma moka tietysti on, että lounaan skippasin ja myyjän mieliksi lähdin mukaan asiakaskäynnille, tietämättä mikä perillä odottaa.

Kyllä sitä kohteessa nälissään oli mukava huomata joutuneensa globaalin yrityksen taloushallinnon vastaavien vyörytyksen alle. Myyjä ja oma kiltteys tuli kiiteltyä mielessään monin eri tavoin.

Avasin NetSuiten varmoin ottein ja aloitin klikkailemaan tutulla kaavalla erittäin näyttävää demoympäristöä, mutta sepä ei riittänytkään. Asiakas halusi tietää tasan tarkalleen, miten eliminoinnit, verokiemurat yms. NetSuitessa menevät.

Hiki päässä, onneksi sentään sisätiloissa, yskin vastauksia ja paniikissa klikkailin, valloilleen päässyttä kysymysten sarjatulta vastaan. Tilanne laukesi vasta kun linjan päähän saatiin eräs oikeista asiantuntijoistamme.

Demo sinällään oli aivan katastrofi ja perinteisen erpin kohdalla olisi johtanut hiljaiseen kotimatkaan. NetSuiten kohdalla on kuitenkin toisin – asiakas nimittäin kertoi ehdottomasti haluavansa NetSuiten.. ja toivovansa käyttöönoton alkavan alkuvuodesta.

On se NetSuite aivan something else kuin vanhan kansan systeemit. – Taidanpa sen kunniaksi ottaa santsi kupin 😊

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s