NetSuite Astronautti

NetSuite Astronautti = Juha Kuivaisen, reilun nelikymppisen – onnellisen, kolmen tyttären isän ja vaaleahiuksisen vaimon puolison, omakotitalollisen ja farmariautollisen, koiria inhoavan ohjelmistoalan työntekijän alter ego.

ts. kyseessä on Juhan päätoimea täydentävä ja avoimesta hörhöilystä uusia ajatuksia ammentava – filosofiaan, futurismiin, alustatalouteen ja APItalismiin kallellaan oleva – toinen persoona.

NetSuiteen rakastunut Juha omaa pitkän kokemuksen liiketoiminta-ohjelmistoista ja on koulutukseltaan mm. MBA + Insinööri + Kaupallinen + Humanisti.

Juha on ollut tuomassa NetSuitea Suomeen ja tuntee ekosysteemin, potentiaalin ja suurimmat käyttäjät. Tällä hetkellä Juha toimii NetSuite evankelistan moninaisessa virassa, Pohjoismaiden kovimmalla ja teknologisesti edistyksellisimmällä NetSuite toimittajalla eli Accountor Enterprise Solutionsilla.

“Ajattelen että korvieni välissä on API (rajapinta), joka verkostoi minut digitaaliseen maailmaan – ja jonka kautta heijastan digitaalisten ekosysteemien syvempää olemusta.” – NetSuite Astronautti.

LinkedIn profiilini

Advertisements